Ampliació i reforma interior  d'habitatge II

2011-2012, Arnhem (NL)

Cuina i ampliació

Exterior i interior

A punt per al Segle XXI

Aquesta bella casa dels anys 50 del segle passat, va ser renovada i dotada d'una discreta ampliació.

Ara la casa compleix de nou amb les necessitats actuals de confort, funcionalitat i estètica. En la part posterior es va realitzar una ampliació, mitjançant una intervenció modesta que respecta l'arquitectura existent. Un disseny minimalista i acabat de pissarra brasilera de antracita, creen un harmoniós contrast entre el vell i el nou. Amb l'ampliació no solament es va aconseguir que el desitjat augment de l'espai útil de la sala d'estar, sinó a través d'unes portes corredisses transparents de grandària generosa, a més es va aconseguir que ara el jardí es relaciona amb l'habitatge d'una manera més directa.

 

Entre altres coses, l'interior de la sala d'estar, la cuina, el passadís, el bany i la condícia han estat objectes d'una veritable metamorfosi. Així, en el cor de la sala d'estar ens trobem amb una xemeneia nova, dissenyada exclusivament per a aquest projecte i acabada amb una exclusiva pedra arenisca grisa, procedent d'Itàlia.

 

La renovació de l'habitatge va més enllà del que l'ull percep. L'ús d'un sistema de calefacció per parets i sòl radiant, crea un ambient interior més còmode. Finalment, un ampli paquet de mesures per millorar l'eficiència energètica i el confort acústic és part del projecte.

 

 

 

Projecte: reforma i ampliació d'un habitatge dels anys 50

Lloc: Arnhem (NL)

 

Any: 2011-2012

 

Anteproyecto